top of page

Frivillig

BLIV FRIVILLIG TIL HERLEV TRIATHLON D. 12. MAJ 2024 

Bliv frivillig til Herlev Triathlon og vær med til at skabe en fantastisk triathlonfest i Herlev!

Herlev Triathlon er hvert år afhængig af de mange frivillige, som har lyst til at hjælpe til med at gøre Herlev Triathlon til en uforglemmelig oplevelse for de godt 500 deltagere, som tæller både nybegyndere såvel som erfarne atleter, der prøver kræfter med de tre discipliner: svømning, cykling og løb.

Som frivillig har du mulighed for at give en hånd med på stævnedagen d. 7. maj 2023 i tidsrummet kl. 05 – ca. 15. Opgaverne, du som frivillig skal varetage, kan være at vise vej på cykel- og løberuten eller hjælpe til i start- og målområdet. Der er mange forskellige muligheder, og vi gør altid vores bedste for, at imødekomme ønsker til opgaver.

De frivillige er dem som gør det muligt at afholde Herlev Triathlon hvert år, og uden din hjælp kan vi ikke eksistere. Som tak for din hjælp får du en goodiebag og forplejning i løbet af dagen og ikke mindst en hyggelig og sjov oplevelse, hvor du har mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt Herlev Triathlon på herlevtriathlon@gmail.com og skriv ’frivillig’ i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

bottom of page